Dialektik: “Estrats del temps” amb NikNak presenta Ireti

Loading Activitats
  • This activitat has passed.

Dialektik: “Estrats del temps” amb NikNak presenta Ireti

Polímata musical d’origen britànic, NikNak s’ha fet un lloc en la indústria de la música amb el seu distintiu turntablism, les seues composicions envoltants i les seues captivadores actuacions improvisades. Aclamada per publicacions com DJ Mag, Clash, The Wire i Resident Advisor, el 2020 es va convertir en la primera dona negra en guanyar el prestigiós Oram Awards. El seu àlbum de debut, Bashi, la va situar al punt de mira de l’escena de la música electrònica experimental. Ara es prepara per a publicar Ireti, el seu quart àlbum d’estudi.

NikNak assumeix la identitat d’autoproclamada nerd i de defensora de la diversitat i de l’autenticitat. El seu proper àlbum aprofundeix en l’afrofuturisme i explora la intersecció entre humanitat i tecnologia. Inspirat en pel·lícules i videojocs emblemàtics com Blade Runner i Cyberpunk 2077, l’àlbum segueix una narrativa distòpica, centrada en el viatge per a recuperar la humanitat de les urpes de les màquines.

Ireti compta amb la col·laboració de prestigiosos artistes com Agaama, Cassie Kinoshi, Chisara Agor, Grifton Forbes-Amos i SlowPitchSound per a realçar el seu paisatge sonor ric i divers. A través d’una fusió de turntablism, síntesi experimental, veus inquietants i elements electrònics dinàmics, NikNak elabora una experiència cinematogràfica que travessa gèneres com ara el jazz, el jungle, la música experimental o el trip-hop.

 


El cicle “Estrats del temps” està organitzat per Dialektik amb la col·laboració de l’Octubre CCC.

abril 18 2024

Detalls

Data: 18 abril
Hora 19:30
Activitat categories:

Recinte

Sala d’actes

Horari

  • 19.00h: obertura de portes
  • 19.30h: concert
  •  

Entrades a taquilla: 12€

Per a reservar entrades o adquirir l'abonament que dóna accés als tres esdeveniments del cicle (30 €), escriu al compte de correu electrònic [email protected].

AMB EL SUPORT DE