Databeers València (@databeersvlc), Institut d’Agroquímica i Tecnologia d’Aliments (IATA-CSIC) i Cacau d’Or (@CulturaAlmuerzo) s’uneixen per a celebrar aquesta trobada dedicada a la ciència de dades i a la reivindicació de la gastronomia pròpia.
Programa:
—Amparo Querol (IATA-CSIC):
«Desxifrant els secrets del vi fent servir bioinformàtica i bessons digitals»
—Gloria Sánchez (IATA-CSIC):
«Seguretat alimentària en el segle XXI: identificant i abordant nous riscos»
—Juli Peretó (I2SysBio, UV-CSIC):
«Cremaet, sempre tan dolç!»
—Pepiu (Pepe Navarro)
«El Big Data i la cadena de subministrament alimentari»
Presentació a càrrec de Francisco Grimaldo Moreno i Emilia López Iñesta (Universitat de València).
En acabar les xerrades compartirem taula i esmorzar.
—
Ho organitzen el col·lectiu Databeers VLC i l’Espai Ciència de l’Octubre CCC amb la col·laboració de l’Institut d’Agroquímica i Tecnologia d’Aliments (IATA-CSIC) i de #LaCulturalDelAlmuerzo.
Col·labora: