Conversa al voltant del llibre CUINA! o barbàrie a càrrec de
—Maria Nicolau, cuinera i autora del llibre i Ricard Camarena, xef.
–Modera: Paco Alonso, periodista
Nosaltres, com a humans, no som al capdamunt de cap piràmide ni de cap cadena, sinó que som al bell mig de l’enrenou. […] El seguit de tècniques i estratagemes que hem anat dissenyant per transformar la mort en vida es guarden dins del calaix d’una disciplina que porta per nom cuina..
—
L’Espai Ciència de l’Octubre CCC és una iniciativa de l’Institut d’Estudis Catalans i compta amb la col·laboració d’Acció Cultural del País Valencià, la Unitat de Cultura Científica i Innovació / Càtedra de Divulgació de la Ciència de la UV, la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia, el Centre Superior d’Investigacions Científiques, la llibreria Fan Set i la revista Mètode.
Col·laboren també en aquesta activitat Ediciones Península i Ara Llibres.