Cinema: Julie online, de Mia Ma

Loading Activitats
  • This activitat has passed.

Cinema: Julie online, de Mia Ma

Debat posterior amb membres de l’associació ÀMBIT.

Als ulls de l’administració francesa, Julie és una ciutadana amb discapacitat mental en un 80%. Per a la directora, Julie és una amiga valuosa, una ànima sensible, una lluitadora que va decidir no estar condemnada a un estatus social de víctima. Durant cinc anys l’ha va estar filmant. Juntes van aprofundir en el seu passat per a revelar la història d’una veritable heroïna.

 

 

Direcció: Mia Ma
Documental
França, 2021
Durada: 77’

 

 

Nascuda el 1978, Mia Ma es va convertir en periodista de mitjans impresos després d’obtenir un mestratge en Filosofia. Després va passar de la paraula escrita a la imatge convertint-se en reportera fotoperiodista per a televisió i editora de càmera per a la web. Va ser quan va veure la pel·lícula «Faire kiffer les anges» de Jean-Pierre Thorn (que combina la forma documental amb la seua admiració pel ball hip hop), que Mia es va interessar pels documentals creatius. Es va formar en direcció als Ateliers Varan i en escriptura a Fémis. El 2015 va dirigir «Riz cantonais», que va rebre diversos premis, inclòs el Premi al Patrimoni Immaterial del Festival Jean Rouch. Ocasionalment dirigeix documentals radiofònics per a France Culture i Arte Radio.


Dóna’m drets és un cicle de documentals dirigits per dones i de temàtiques urgents sobre els drets humans. Cada projecció inclou un debat. Organitzat per la Biennal Dona i Cinema amb la col·laboració de l’Octubre CCC.

octubre 02 2023

Detalls

Data: 02/10/2023
Hora 19:00
Activitat categories:

Recinte

Sala d’actes

AMB EL SUPORT DE