CABÀSS – Electronic Evening: Nacho Marco

Loading Activitats
  • This activitat has passed.

CABÀSS – Electronic Evening: Nacho Marco

Nacho Marco (Loudeast)
Pumukovic
Dj de Continuidad

CABÀSS torna a reunir friends & family en una nova vesprada electrònica al seu privilegiat emplaçament: l’àtic (i terrassa) de l’Octubre Centre de Cultura Contemporània. En aquesta ocasió comptarem amb un convidat de luxe, històricament admirat i estimat en aquesta ciutat, i aclamat a tot el món: Nacho Marco.

La rica història musical del DJ i productor valencià es fa evident en les seues produccions i sessions, clarament influenciat pels primers sons de Chicago i l’acid house, però sempre donant un toc modern a un so atemporal. Ha punxat a festivals de primer nivell com Sonar i en clubs de tota Europa com Fabric, Egg o The End (Londres), Cocoon (Frankfurt), Propaganda (Moscou)… per citar-ne només alguns. Les seues produccions s’han editat en segells tan prestigiosos com Madhouse, Ovum, Yoshitoshi, Running Back, Om Records… i al seu propi segell Loudeast Records. A més, ha remesclat artistes de la talla de Shakira, Fangoria, Groove Armada, Derrick Carter, Marc Almond… Actualment compagina la seua tasca com a DJ i productor amb la de professor al prestigiós Berklee College of Music de València, a més de participar com a convidat en altres esdeveniments com Amsterdam Dance Event o IMS Eivissa.

Nacho estarà ben acompanyat pels DJs de Cabàss: Pumukovic, amant de la contundència techno amb tocs progressive/trance i les melodies subtils, i DJ de Continuidad, més eclèctic, que flueix entre l’italodisco, discofunk, indie-dance o house.

Una vesprada electrònica de luxe per obrir la temporada estiuenca de saraos, en una terrassa amb les millors vistes al centre de València.

Detalls

Data: 27/05/2023
Hora 17:00 - 23:00
Activitat categories:

Recinte

Àtic

L’entrada de 12€ inclou una cervesa

Aforament limitat

AMB EL SUPORT DE