Boxes 0

Loading Activitats
  • This activitat has passed.

Boxes 0

Dilluns 29 de febrer a les 19.30h. Instal·lació-presentació del projecte Boxes 0, d’alumnes i graduats de la Facultat de Belles Arts de la Universitat Politècnica de València.

Boxes és un projecte iniciat en 2015 l’objectiu del qual se centra en la difusió, qüestionament i investigació en els formats de difusió. Boxes és un equip que, concomitant amb l’aprenentatge adquirit a la facultat, tracta de cobrir els buits del que veritablement “no s’ensenya ni s’aprèn”, sinó que neix de ser compartit i d’un mateix amb la seua pròpia condició. Boxes és una revista de format no-tradicional. Boxes és un projecte artístic que abasta projectes artístics, totalment autogestionats. Es crea un imaginari visual nou i es creen plataformes que traspassen la bidimensionalitat del paper i la pantalla.

SUBJECTES: Julián Villalba, Andrei Warren Perkovic, Lluïsa Febrer Bausà, Pau Orts Ros, Diego Navarro, Daniel Duato. Belén Bru, Santiago Fernández Honrubia, Alicia Atethia, David Aliaga, Mar Reykjavik, Paco de la Torre.

febrer 29 2016

Detalls

Data: 29/02/2016
Hora 19:30
Activitat categories:

Recinte

Sala d’exposicions

AMB EL SUPORT DE