Begonya Pozo i Obert Poètic

Loading Activitats

Begonya Pozo i Obert Poètic

Grup creat el 2021 per Begonya Pozo (poeta) i Carles Garcia (cantant i guitarrista). A la formació inicial s’incorporaren Dídac Navarrete (baixista), Lucía García (teclista), Mire Muñoz (percussionista i saxofonista) i Carlos Esteban (percussionista i arranjador). Des de llavors també han col·laborat amb el grup músics com Charlie Milf i Rafa Navarro o el ballarí de dansa contemporània Albert Garia Saurí.

Des de 2022 el grup ha actuat a diversos escenaris, cicles i festivals com: FEM PLURAL, Festival VOCIFERIO, Festival ESTIUVERS, Cicle ACTIVA MÚSICA, Teatre Micalet, Cicle de Poesia Viva RIMBOMBA (Teatre el Musical) i Cicle VERSIÓ SONORA (La Nau Centre Cultural).

La seua trajectòria conjunta és relativament nova, tot i que fan part d’altres projectes col·lectius o individuals que aporten solidesa, experiència i riquesa artístiques. Ens caracteritzen per una multidisciplinarietat literària i musical que els permet crear des de la llibertat, el diàleg i la fusió d’estils ben diversos. Tot plegat, una nova proposta dins del panorama sempre en moviment de la poesia escènica.

 


“Amb veu de dona 2023” és el tercer cicle de cantautores (de sis concerts) organitzat per Acció Cultural del País Valencià a l’Octubre CCC amb la col·laboració de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana i de la Diputació de València.

Detalls

Data: 20 octubre
Hora 20:00
Activitat categories:

Recinte

Sala d’actes

Horari

  • 19.30h: obertura de portes
  • 20.00h: inici del concert
  •  

AMB EL SUPORT DE