Divendres 24 d’octubre a les 19.00h. Amb J.M. Mulet i Reis Juan
L’Espai Ciència a la setmana dels Octubre, amb motiu de l’Any de la Biotecnologia Els menjars d’abans eren més segurs que els d’ara? Mengem química? Són perillosos els aliments transgènics? Hi ha una dieta ideal? Què és l’enzim prodigiós? Mengeu sense por! Bar de Ciències amb J.M. Mulet (UPV-CSIC) i la periodista Reis Juan. J. M. Mulet és professor titular de biotecnologia (àrea de bioquímica i biologia molecular) a la Universitat Politècnica de València, director del màster de Biotecnologia Molecular i Cel·lular de Plantes (CSIC-UPV) i investigador en l’Institut de Biologia Molecular i Cel·lular de Plantes, un institut mixt que depèn del CSIC i de la UPV. Divulgador de temes relacionats amb la biotecnologia i l’alimentació. És autor de Comer sin miedo (Destino) i de Los productos naturales ¡vaya timo! (Laetoli)