Amb veu de dona: Eva Dénia

Loading Activitats
  • This activitat has passed.

Amb veu de dona: Eva Dénia

Eva Dénia (Gandia, La Safor) és cantant, guitarrista i compositora formada en el jazz i amb una dilatada carrera musical. Al llarg de més de dues dècades ha dut a terme diferents projectes en l’àmbit de les músiques populars: el jazz, la bossa, la chanson, la cançó i la música tradicional valenciana.

Des de l’Adéu Tristesa de 1999 fins a Els dies i les dones de 2018, han passat vint anys de carrera musical i un llegat de deu treballs. La cantautora gandiana és una de les veus més carismàtiques i versàtils de la música valenciana. Eva ha escrit, ha traduït i ha musicat textos d’escriptores tan nostres com Maria Beneyto o Lola Andrés, entre d’altres. En l’àmbit de la cançó ha liderat l’espectacle ‘Sis veus per al poeta’, fruit d’un muntatge músicoteatral al voltant de l’obra de Vicent Andrés Estellés. Ha estat reconeguda amb diversos premis com el Premi Ovidi Montllor, en dues ocasions, el premi Celler del Certamen Terra i Cultura, el premi Joan Climent de poesia de 2015, o el Premi a la Difusió de la Cultura Valenciana, emmarcat als guardons que lliurà la Plaça del Llibre el 2020, entre altres.

Eva Dénia, que ha donat veu als textos de la nostra literatura i els ha fet lluir als escenaris més importants del nostre país, clourà la seua carrera com a cantautora, i ho farà a l’escenari de l’Octubre CCC el pròxim 17 de desembre. Sens dubte, una oportunitat única per gaudir i acomiadar a una de les figures més importants i consolidades del panorama musical valencià.


“Amb veu de dona” és un cicle de sis concerts organitzat per Acció Cultural del País Valencià a l’Octubre CCC.

desembre 17 2021

Detalls

Data: 17/12/2021
Hora 20:00
Activitat categories:

Recinte

Sala d’actes

Horari

  • 19.30h: obertura de portes
  • 20.00h: concert
  •  

AMB EL SUPORT DE