La ciència de la xocolata

Loading Activitats
  • This activitat has passed.

La ciència de la xocolata


Dissabte 5 d’abril a les 11.00h. Espai Ciència. Un taller d’experiments que es poden menjar, amb Fernando Sapiña i Anabel Terraes


Un taller d’experiments que es poden menjar A càrrec de Fernando Sapiña i Anabel Terraes (Institut de Ciència dels Materials, Parc Científic, i Departament de Química Inorgànica de la Universitat de València) Pràcticament a tothom li agrada la xocolata. Tenim múltiples varietats: xocolata negra, xocolata amb llet, xocolata amb ametles, xocolata farcida amb crema catalana,… És la matèria primera fonamental dels bombons i els seus usos culinaris en rebosteria són múltiples. Aquest interès quasi unànime que, en alguns casos, pot considerar-se una passió, converteix a la xocolata en un instrument ideal per a parlar de ciències, naturals i socials, i d’humanitats. Perquè, en un discurs científic sobre la xocolata s’entremesclen la biologia, la química i la ciència de materials amb la geografia, l’arqueologia i la història. Tot això acompanyat d’un tast que satisfarà els cinc sentits…

abril 05 2014

Details

Date: 05/04/2014
Time: 11:00
Activitat Categories:

Venue

Sala d’actes

AMB EL SUPORT DE