Amb l’autor acompanyat per Ricard Camarena i Juli Peretó i per l’editor Marc Senabre.
La cultura de l’esmorzar és l’obra definitiva que explora, amb un estil divertit i rigorós, el passat, el present i el futur de la tradició més representativa de la cultura valenciana. Des de la història dels entrepans i esmorzars típics fins a l’alquímia del ‘cremaet’, el llibre és una autèntica guia que desvela els secrets i les curiositats que envolten l’esmorzar valencià. A més, inclou un recorregut pels famosos Premis Cacau d’Or, un homenatge als llocs que han convertit l’esmorzar en una experiència lúdico-gastronòmica única i singular.
Descobreix tot el que cal saber sobre l’esmorzar amb Paco Alonso (també conegut a X com Paco a la Naranja), periodista a RTVE i col·laborador a La Vanguardia, escriptor i agitador gastronòmic creador, entre altres, dels Premis Cacaus d’Or i de WikiPaella.
Inclou els 101 millors llocs per a esmorzar!
(Bromera)
—
L’Espai Ciència de l’Octubre CCC és una iniciativa de l’Institut d’Estudis Catalans i compta amb la col·laboració d’Acció Cultural del País Valencià, la Unitat de Cultura Científica i Innovació / Càtedra de Divulgació de la Ciència de la UV, la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia, el Centre Superior d’Investigacions Científiques, la llibreria Fan Set i la revista Mètode.
Patrocinen: