XVIII Cortocomenius (I)

Loading Activitats

XVIII Cortocomenius (I)

Cortocomenius és un festival de curtmetratges realitzat per l’Associació Cultural Juan Comenius, integrada per professors del Comenius Centre Educatiu de València. El festival pretén donar cabuda als joves realitzadors i ser una finestra per als creadors valencians.

El festival va tindre la seua primera edició al 2007 i enguany té lloc a diverses seus entre el 14 i el 25 d’octubre.

A l’Octubre CCC es realitzen dues sessions de la Secció No Oficial, els dies 14 i 22 d’octubre de 2024,

PROJECCIONS DEL DILLUNS 14 D’OCTUBRE

CAVA de Jandro
Un home està cavant una fossa clandestina a la meitat del bosc, a la nit, quan de sobte EL descobrixen.

DISTANCIA de Sergio Martínez Rubio
Ell treballa amb l’ordinador sempre amb la música posada. Un simple missatge de la seua parella que li pregunta “Com estàs?” interromp la seua jornada laboral. A mesura que intercanvien missatges, ella va veient les coses un poc més clares. Ell, per contra, està cada vegada més confós. Gràcies a internet la distància que els separa ja no serà la mateixa per als dos.

13 de Màriam Zelaia
Mica està completament enganxada al seu cel·lular. En el seu context, musicalment i visualment hipersexualitzat, vol ser la més cool. Rodada amb càmera subjectiva, 13 usa el frenètic llenguatge de les xarxes i els missatges,per a submergir-se en el món d’una xiqueta obsessionada pel sexe enmig del món d’arcs de Sant Martí, unicorns i barbies que encara poblen la infància que s’obstina a negar-se.

SUPERHOST de Joan Alamar
Chloé i Marcos, una parella en ple viatge, reben l’acceptació d’una sol·licitud en l’app “Superhost” per a dormir gratis en una casa particular. Allí coneixen a Santiago, un amfitrió amb tal excés d’amabilitat que convertirà la convivència en una olla a pressió a punt d’esclatar.

ALAS PARA VOLAR de Cristian Serrano
Mikel és un home de mitjana edat que lluita des de fa anys contra una depressió que ha desembocat en una addicció a l’alcohol. Un dia, la seua exmuller li demana que es quede uns dies amb la seua filla Gabriela, a qui veu poc des de la separació. Mikel la porta a Urdax, el seu poble natal, esperant que la seua mare, Luisa, l’ajude amb la xiqueta. Sense saber-ho, aquest viatge li permetrà reconciliar-se amb la seua dolorosa infància i corregir els seus errors com a pare. Gabriela, una xiqueta que troba a faltar al seu pare, es revela davant ell com una nova oportunitat per a eixir d’eixe pou en el qual està ficat.

Després de les projeccions hi haurà un col·loqui amb els realitzadors.

 


Organitzat pel festival Cortocomenius amb la col·laboració de l’Octubre CCC.

octubre 14 2024

Detalls

Data: 14 octubre
Hora 19:30
Activitat categories:

Recinte

Sala d’actes

AMB EL SUPORT DE