XVIII Cortocomenius (II)

Loading Activitats

XVIII Cortocomenius (II)

Cortocomenius és un festival de curtmetratges realitzat per l’Associació Cultural Juan Comenius, integrada per professors del Comenius Centre Educatiu de València. El festival pretén donar cabuda als joves realitzadors i ser una finestra per als creadors valencians.

El festival va tindre la seua primera edició al 2007 i enguany té lloc a diverses seus entre el 14 i el 25 d’octubre.

A l’Octubre CCC es realitzen dues sessions de la Secció No Oficial, els dies 14 i 22 d’octubre de 2024,

PROJECCIONS DEL DIMARTS 22 D’OCTUBRE

INTERCANVI d’Alberto Evangelio
Alba deixarà la casa que compartix amb Donya Hortensia a través d’un programa d’intercanvi entre estudiants i ancians. Abans de la seua marxa celebren l’aniversari de l’anciana, i eixa nit es descobrixen les veritables intencions de cadascuna.

CAPITANES de Kevin Castellano i Edu Hirschfeld
Durant una semifinal de Copa plena de tensió i agressivitat, els dos capitans d’un equip de futbol mantenen una discussió que acaba revelant el que s’amaga en els vestuaris de primera divisió: el silenci dels futbolistes homosexuals.

JERUSALÉN de Marina Velázquez
Dos mil anys després de l’entrada de Jesús a Jerusalem, Emilio i Sara arriben a Benidorm per a passar les vacances de Pasqua. Després de la mort de la mare de Sara, pare i filla han d’aprendre a viure sense ella. En el termini d’una setmana, igual que Jesús, Sara viu els seus propis episodis de la Passió. Uns dies que certifiquen el final de la infància i el començament de la pubertat.

CASTING de Víctor Devesa
Una actriu acudix a un càsting per a un paper protagonista, però durant el procés s’ha d’enfrontar a unes certes proves inesperades.

TROLEIG de Luis E. Pérez
Marina sobreviu entre la precarietat laboral i un difícil entorn familiar fins que un inesperat succés l’enfronta als seus pitjors dimonis.

Després de les projeccions hi haurà un col·loqui amb els realitzadors.

 


Organitzat pel festival Cortocomenius amb la col·laboració de l’Octubre CCC.

octubre 22 2024

Detalls

Data: 22 octubre
Hora 19:30
Activitat categories:

Recinte

Sala d’actes

AMB EL SUPORT DE