Mostra Viva del Mediterrani 2021

Loading Activitats

Mostra Viva del Mediterrani 2021

L’Associació Mostra Viva del Mediterrani (MVM) naix en 2013 com una resposta ciutadana i del món de la cultura al tancament de la Mostra de València, Cinema del Mediterrani, per l’alcaldessa de la ciutat. MVM va comptar des del principi amb el suport d’entitats acadèmiques i culturals com la Universitat de València, la Fundació ACM, l’SGAE, l’Institut Francès, l’Octubre CCC, entre altres.

MVM recupera els tres esdeveniments orientats al Mediterrani i promoguts per l’Ajuntament de València als anys 80 -Cinema, Música i Literatura- i amplia l’oferta a Circ, Narració Oral, Arts Visuals, Debats i Acció Educativa, des d’una mirada adequada a la realitat cultural actual. En 2015 s’inicia la col·laboració amb l’Ajuntament de València i la Generalitat, que es materialitza en la cessió d’espais, i des de 2016 en aportació econòmica.

En 2018 MVM es reafirma com una Trobada de Trobades de les cultures del Mediterrani, amplia la seua programació amb l’Aplec de Dansa i reforça el seu caràcter internacional amb la presència de músics, artistes, autors i pensadors de més països mediterranis.


Cartell de l’edició de 2021, obra de Marina Puche

L’edició de 2021 se celebrarà del 23 de setembre al 12 d’octubre a diversos espais de València sota el lema «Convivència, diversitat i pluralitat a la Mediterrània» i –a banda d’atorgar els prestigiosos premis «Pont del Mediterrani»– inclourà les següents seccions:
–Trobada de Música del Mediterrani
–Encontre d’Escriptors i Escriptores i Narració Oral del Mediterrani
–Arts de Carrer del Mediterrani
–Aplec de Dansa del Mediterrani
–Mostra d’Arts Visuals del Mediterrani
–Debats Vius del Mediterrani
–Mostra Educativa
–Videocreació
–Gastronomia

setembre 23 2021

Detalls

Inici: 23 setembre | | 00:00
Fi: 12 octubre | | 00:00
Activitat categories:

Recinte

Espais diversos