Inauguració de "Rostres", instal·lació de Carlos Sebastiá

Inauguració de "Rostres", instal·lació de Carlos Sebastiá

01.ROSTRES_FotoPRATSiCAMPS (2)
Ahir dimecres 4 de febrer es va presentar a l’Octubre CCC la instal·lació Rostres, de l’artista castellonenc Carlos Sebastiá, una petita mostra del seu treball realitzat actualment a Pequín i que exhibim amb motiu de la celebració de l’Any Nou Xinès 2015.
04.Rostres_Carlos Sebastiá
La mostra, comissariada per Lupe Frígols, es fa gràcies a la col·laboració de l’Institut Confuci de València. La presentació va anar a càrrec del seu director, Vicent Andreu, i es podrà veure a l’Octubre CCC fins el 28 de febrer.  Aquesta mostra és la primera de les activitats que l’Institut Confuci realitza enguany relacionades amb l’Any Nou, que inclouen nombrosos actes, conferències, etc. i que culminaran el 19 de febrer en la ja tradicional cavalcada al carrer de Pelai, al cor de la colònia xinesa de la ciutat de València.


02.ROSTRES_FotoPRATSiCAMPS (4)
Moment de la inauguració a càrrec de Vicent Andreu, director de l’Institut Confuci de València, en presència de l’artista i de la comissària, Lupe Frígols

05.rostres_carlos sebastiá
03.ROSTRES_FotoPRATSiCAMPS (1)

Carlos Sebastiá, en els seus retrats, intenta capturar el llenguatge dels gestos, la barreja de personalitats i la diversitat d’estils. A través dels traços dels seus dibuixos podem llegir el vertiginós canvi social de la Xina, un país immens i complex.

AMB EL SUPORT DE