activitats

12.07.2020

Exposicions

PhotOn 2020. Pandèmia - Un futur en construcció


Davant la situació actual, l'equip de PhotOn Festival ha decidit ajornar el festival, previst abans entre el 5 i el 9 de maig, i que es realitzarà, també a l’Octubre CCC, entre el 24 i el 28 de novembre 2020.

PhotOn és un festival compromès amb la realitat, l'actualitat i el canvi social, i seguint fidelment els passos d’aquesta missió, s'ha posat en marxa una campanya internacional per recollir les veus, els crits, els aplaudiments i totes les reflexions i expressions de la societat en aquesta situació crítica i que ha posat en marxa un canvi global, que no ha fet més que començar.

Us presentem Pandèmia-Futur en construcció. Un projecte participatiu que busca relats sense límit de formats, idiomes o fronteres. Aquesta campanya està activa ara mateix i compta amb presència en línia.

Aquest projecte tindrà presència virtual en xarxes socials de manera constant i es realitzarà una exposició virtual que es publicarà durant les dates previstes per al festival al mes de maig, i al novembre es formalitzarà en una exposició que formarà part de la programació del festival.

© 2008 Octubre CCCC

C/ Sant Ferran, 12 - 46001 València. Tel. (0034) 96 315 77 99