activitats

26.05.2020

Exposicions

Des del 17.12.2019 fins al 04.01.2020

Brodant, brodant

Hall


Inauguració: dimarts 17 de desembre a les 19.30h.

Brodant, brodant és una mostra de treballs realitzats per estudiants de l’Escola d’Art i Superior de Disseny de València (EASD València), dins de l'assignatura optativa Brodat Aplicat a la Moda i la Il·lustració que imparteix la professora Elena de Fuentes.
L'objectiu del projecte ha sigut homenatjar unes dones, les brodadores de tota la vida, que han aconseguit amb la seua passió per l'ofici mantindre viva la tradició del brodat.
És aqueixa mateixa passió la que observem en els treballs d'aquestes brodadores i brodadors d'última generació on es fusionen la tradició artesanal i l'esperit contemporani.
La literatura, la música, el món dels records o l'àmbit de les sensacions són les fonts d'inspiració en les quals se sustenten la delicadesa i la creativitat d'uns dissenys que reflecteixen amb precisió la capacitat creativa dels seus autors.

Obres de Valeria Aparicio, Miguel Ángel Ballester, Carlos Baque, Laura Beltran, Vicent Benavent, Salena Boutier, Tamires Cardoso, Alejandro Forrat, Lea Kler, Niham Kerins, Dragomir Krasimirov, Paula Lapeña, Sandra Martínez, Fran Martínez, Gema Muñoz, Carmen Mut, Laura Navarro, Helena Navarro, Esperanza Pascual, Rafael Quirant, Laura Ruiz i Adrian Saiz.

Mostra organitzada per l’Escola d'Art i Superior de Disseny de València (EASD València) amb la col·laboració de l’Octubre CCC
Idea i coordinació: Elena de Fuentes

---
Entrada lliure.
Horari de visites
-De dilluns a divendres: de 9h a 21h
-Dissabtes matí: de 10h a 14h
-Dissabtes vesprada, diumenges i festius tot el dia: tancat

© 2008 Octubre CCCC

C/ Sant Ferran, 12 - 46001 València. Tel. (0034) 96 315 77 99