activitats

08.12.2019

Conferčncies i congressos

Espai Cičncia

<< Tornar

27.11.2019 |

Bar de cičncies 'De Rossini a Maillard'

19.00h a la cafeteria


Quč aporta la fusió de la creativitat gastronňmica i la cičncia?

Amb motiu de la publicació de “La cičncia a taula”, recull d’articles de Fernando Sapińa sobre gastronomia científica a la revista Mčtode (Monografies Mčtode, n. 10, 2019).

Conversa amb

--Bernd Knöller (xef del restaurant RiFF)) i
--Pere Castells (prologuista del llibre, Barcelona Science & Cooking)

Modera: Reis Juan, periodista

---
Una activitat de l'Espai Cičncia de l'Octubre CCC amb la col·laboració de la Facultat de Química de la Universitat de Valčncia dins de la celebració de l’Any de la Taula Periňdica.

© 2008 Octubre CCCC

C/ Sant Ferran, 12 - 46001 València. Tel. (0034) 96 315 77 99