activitats

12.07.2020

Conferències i congressos

17.06.2019 |

II Escola Sindical LGTBI 'Ana Meluska Cano': la lluita contra la lgtbifòbia al món laboral

18.00h a la sala d'actes


CCOO PV organitza la segona edició de l’Escola Sindical LGTBI ‘Ana Meluska Cano’. Un espai de formació i debat, dirigit a la representació legal dels treballadors i de les treballadores, amb l’objectiu de conéixer els drets, el marc jurídic i les possibilitats de negociació col·lectiva que afecten les persones LGTBI. En l’Escola es tractarà com s’ha d’intervenir davant d’una situació de discriminació als centres de treball, com prevenir-la i com cal actuar-hi. A més, està previst un taller sobre com lluitar contra la lgtbifòbia al món del treball.

L'Escola se celebra pel matí a la seu de CCOO PV (Plaça de Nàpols i Sicília, València) i per la vesprada, en sessió oberta a tot el públic, a l'Octubre CCC.

En aquesta segona seu està prevista la presentació i projecció del documental ‘Margarida Borràs’ de la sèrie ‘Valentes’, d’À Punt, sobre dones valencianes il·lustres i oblidades. A continuació tindrà lloc la intervenció del secretari general de CCOO PV, Arturo León, qui tractarà el compromís del sindicat amb la igualtat i la lluita de tot tipus de discriminació.

L’Escola continuarà amb una taula rodona amb la participació de representants de diferents partits polítics. La cloenda correrà a càrrec del cor del col·lectiu LAMBDA.

Consulteu ací tota la programació.

---
Organitzada per CCOO-PV

© 2008 Octubre CCCC

C/ Sant Ferran, 12 - 46001 València. Tel. (0034) 96 315 77 99