activitats

20.07.2019

Els tallers de l'Octubre

15.09.2018 |

Escola de youtubers

De 10.30 a 13.30h al terrat


El fenòmen Youtuber és una autèntica revolució en el món àudiovisual que atrau a milers de persones especialment gent jove. L'any 2017 ser youtuber va aparèixer per primera vegada entre les professions somniades pels alumnes de primària de les nostres escoles.

El fenòmen Youtuber sembla imparable però pràcticament totes les persones que participen com a Youtubers són autodidactes i s'han de resoldre totes les qüestions pel seu compte. ACICOM pretén potenciar el format youtuber entre les joves valencianes i els joves valencians perquè s'animen a fer-ho en la seua llengua.

Es tracta d'una jornada introductòria on explicarem aspectes de guió, preparació de la gravació, gravació i llenguatge corporal i locució, edició en vídeo amb programes senzills i finalment aspectes de marqueting bàsics per a viralitzar els vídeos i també com relacionar-se amb els followers de les diferents xarxes socials. És un programa molt complet que facilita coneixements actorals, de discurs públic, de narrativa i guió, de marqueting, de cine i televisió... en fi... s'aprenenen molts conceptes que poden ser útils en altres aspectes de la vida com les entrevistes de treball, els treballs en equip, les exposicions públiques, aprendre a tindre una visió crítica de la publicitat i la ficció d'entreteniment, marca personal i gestió de privacitat en xarxes... Un poc de tot el que significa l'educació mediàtica.

El taller està indicat especialment per a persones entre 10 i 16 anys però si tens més pots vindre i farem entrenament personal per millorar la teua tècnica youtuber.

Ah... i per cert... és gratis però les places estan limitades. Només hi ha deu places. Cal inscriure's en este formulari.

---
Organitzat per ACICOM amb la col·laboració d'Acció Cultural del País Valencià i l'Associació Cívica Tirant lo Blanc.

© 2008 Octubre CCCC

C/ Sant Ferran, 12 - 46001 València. Tel. (0034) 96 315 77 99