activitats

21.06.2018

Cinema

22.02.2017 |

MICE: Ottaal, de Jayaraj

19.00h a la sala d'actes


Presentació a càrrec d’Antonio Lloréns.

Per primera vegada, l’Octubre CCC col·labora amb la MICE (Mostra Internacional de Cinema Educatiu), que enguany celebra la seua cinquena edició a diverses localitats valencianes durant el mes de febrer del 2017.

La pel·lícula que projectarem és la producció índia Ottaal, de Jayaraj Rajasekharan Nair, la qual, a més de guanyar diversos premis a festivals indis (tant a Kerala com a Bombai o Goa), també va ser premiada a la Berlinale 2016.

Aquesta pel·lícula explica la història d'un noi jove (Ashanth K Sha) i la seua relació amb el seu avi (Kumarakom Vasudevan), el seu únic parent viu al món. L’actor Kumarakom Vasudevan és un pescador a la vida real, a qui el director Jayaraj va trobar durant la seua recerca d'actors per interpretar el paper. Ottaal és una adaptació de Vanka, una de les obres intemporals d'Anton Txèkhov que ha viatjat pel temps i l'espai per ambientar-se en l'actualitat a un petit poble al sud de l'Índia.

Ottaal és una producció del cinema de Kerala o Mollywood, que és el nom donat a la indústria cinematogràfica de l'Índia amb seu a Thiruvananthapuram. Aquestes pel·lícules es fan en llengua malaiàlam, solen representar problemes socials o familiars i per tant són més realistes que les pel·lícules de Bollywood.

Direcció: Jayaraj Rajasekharan Nair (2015)
V.O. en malaiàlam i anglès subtitulada en català
Guió: Joshy Mangalath (basada en l’obra Vanka d'Anton Txèkhov)
Banda sonora: Kavalam Narayana Panicker
Repartiment: Ashanth K Sha, Kumarakom Vasavan, Shine Tom Chacko, Sabitha Jayaraj
Producció: Director Cutz Film Company Ltd
Durada: 81’

---
Entrada lliure
Organitzat per MICE (Mostra Internacional de Cinema Educatiu) amb la col·laboració d’Acció Cultural del País Valencià.

Més informació

© 2008 Octubre CCCC

C/ Sant Ferran, 12 - 46001 València. Tel. (0034) 96 315 77 99