activitats

29.03.2020

Cinema

2on Festival de Cinema Ciutadà Compromés


El Festival Cinema Ciutadà Compromés, FCCC, està organitzat per ACICOM (Associació Ciutadania i Comunicació) amb la col·laboració d’un ample ventall d’organitzacions, gràcies a les quals és possible realitzar 28 sessions en 19 sales diferents: Acció Cultural-Octubre Centre Cultura Contemporània, Ca Revolta, Casa de Cultura de Monserrat, CAVE-COVA, CCOO-PV, Centre Cívic i Cultural Tres Forques, Centre Cultural La Beneficència, CGT-PV Biblioteca Llibertària Ferrer i Guàrdia, Col·legi Major Rector Peset, El Ventanal, Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació, Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació, IES Lluís Vives, Intersindical Valenciana, Mesó de Morella de l’Ajuntament de València, Fundació SGAE, Teatre El Micalet, UGT-PV i Aragó Cinema.

Enguany s’han inscrits a concurs un total de 29 audiovisuals de diversos formats (curt, mitjà i llargmetratge), junt amb altres produccions fora de concurs

Aquestes produccions estan caracteritzades per parlar del nostre entorn amb mirada crítica i provocativa, que ens ajuda a pensar i ens impulsa a l’acció compromesa per millorar la nostra societat. Tracten temes com la memòria històrica. la corrupció, migracions i refugiats, desigualtats ciutadanes, medi ambient, educomunicació, igualtat de gènere, etc. fomentant especialment l’audiovisual en valencià.

El Festival tindrà lloc des del 27 d’octubre, fins al 23 de novembre.

Les projeccions que es realitzaran a l'Octubre CCC seran les següents:


© 2008 Octubre CCCC

C/ Sant Ferran, 12 - 46001 València. Tel. (0034) 96 315 77 99