activitats

12.07.2020

Cinema

30.06.2016 |

Estrena del documental Endogamia, de Manuel Nadal Sánchez

19.30h a la sala d'actes


Guió, direcció i realització: Manuel Nadal Sánchez (2016)
Durada: 41’ 11''

Endogamia és el projecte de final de carrera de Disseny Gràfic de Manuel Nadal, alumne de l’Escola d’Art i Superior de Disseny de València (EASD). Tot el producte (idea, guió, enregistrament, edició i campanya gràfica) ha estat realitzat en exclusiva per aquest jove professional.

Malgrat ser un projecte final d’estudis, el documental va més enllà del que es podria esperar. De fet, l’autor porta ja lligat a la professió alguns anys. Com ell mateix indica “de la meua experiència laboral anterior i l’actual, on he tingut la sort de conèixer i compartir temps i opinions amb els membres més representatius de la comunitat de dissenyadors de València, naixen una sèrie d’inquietuds relacionades amb el desconeixement de la societat per aquesta professió, del poc valor que ha tingut per part d’empreses i institucions, de la poca repercussió que té l’activitat de la comunitat de dissenyadors de portes cap enfora i del que es podria fer solucionar-ho”.

Endogamia és un documental en el qual s’intenta plasmar aquesta situació, aclarir què és el disseny gràfic i per què és important. I, especialment, arribar a solucions reals i factibles que es puguen aplicar en la societat valenciana amb l’objectiu que la professió cobre la importància que li correspon.

© 2008 Octubre CCCC

C/ Sant Ferran, 12 - 46001 València. Tel. (0034) 96 315 77 99