activitats

23.01.2020

Conferències i congressos

Espai Ciència

<< Tornar

13.02.2013 |

Dia de Darwin 2013

19.00h


Una iniciativa de l'Institut Cavanilles de Biodiversitat i Biologia Evolutiva, la Facultat de Ciències Biològiques, la Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València i Acció Cultural del País Valencià, patrocinat per l’Institut d’Estudis Catalans (IEC) i la Societat Catalana de Biologia.

Bar de Ciències
Dimecres 13 de febrer, cafeteria de l’OCCC, 19h

"El meu metge hauria de saber evolució?"
Quina és la importància del coneixement evolutiu en la comprensió de la salut i la malaltia? La medicina altera el curs de l’evolució humana? I el dels patògens? Si el meu metge hauria de saber d’evolució, què fan les facultats de medicina al respecte?

Amb David Comas, professor d’Evolució Humana i Salut en el Grau de Medicina de la Universitat Pompeu Fabra, Joan Brines, Cap del Servei de Pediatria de l’Hospital Clínic Universitari de València i Núria Cadenes, escriptora i llibretera.


ACTIVITATS A LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA

Al Campus de Burjassot-Paterna de la Universitat de València, Sala Charles Darwin

Dijous 14 de febrer a les 12.30h
Conferència "Origen y evolución temprana de la vida"
A càrrec d'Arturo Becerra, professor de la Universidad Nacional Autònoma de Mèxic (UNAM) i investigador visitant de l’Institut Cavanilles de Biodiversitat i Biologia Evolutiva de la Universitat de València.


Dijous 21 de febrer a les 12.30h
Teatre "Darwin"
Adaptació del text Re:Design, de Craig Baxter (basat en la correspondència entre Darwin i Gray). Versió de J.V. Martínez Luciano i Toni Lluch. Juli Cantó és Charles Darwin i Enric Juezas és Asa Gray. Direcció Escènica: Imma Sancho. Producció de Dramatúrgia 2000. Al finalitzar l’obra hi haurà un col·loqui.

© 2008 Octubre CCCC

C/ Sant Ferran, 12 - 46001 València. Tel. (0034) 96 315 77 99